Onze missie

a taste affair wil overtuigen.

Overtuigen om bewust te kiezen voor NATUURWIJNEN gemaakt door eigenzinnige wijnbouwers die garant staan voor kleinschaligheid en puur vakmanschap. Wijnbouwers die streven naar kwaliteit van bodem en druiven. Druiven geteeld in biologische of biodynamische wijngaarden vol leven waarvan de oogst door middel van authentieke productiemethodes leidt tot smaakvolle wijnen. Smaakvolle wijnen met spontane gisting, zonder toevoeging van (of een minimum aan) additieven.

Laat ons assortiment van ruim 300 natuurwijnen je overtuigen. Je proefglas staat klaar!

Ook voor een mooie selectie ARTISANALE BIEREN, natuurlijk en smaakvol, ben je bij ons aan het juiste adres. Het gamma van “Ceci n’est pas une bière”, speciaal voor ons gebrouwen, bestaat uit een Saison, een Triple en een Stout. Je vindt bij ons ook bieren van Brasserie du Pays Flamand en Brouwerij 3 Fonteinen.

Kom vooral zelf onze pure smaken ontdekken in onze winkel te Gent, tijdens één van onze tastings, of bestel via onze webshop!

Interesse om in je horeca-zaak natuurwijnen te serveren? Neem dan contact op met Emmanuel. Hij maakt je deskundig wegwijs in de fascinerende wereld van natuurwijnen en in ons aanbod.

#atasteaffair

#naturalwine #realwine #vinnaturel #vinvivant #purjus #natuurwijn

#choosewisely #drinknatural