Our story

Het verhaal van een uit de hand gelopen passie voor wijnen.

Na een half leven nieuwsgierig en gulzig verkennen van de klassieke, conventionele wijnwereld ontdekte zaakvoerder Hugo een tiental jaar geleden het fascinerende, toen nog onbekende eiland van de alternatieve natuurlijke wijnen. Het was geen liefde na de eerste slok. Het moet gezegd.

Het proeven van natuurwijn vraagt immers om een open vizier. Het vraagt om de erkenning dat we vergeten zijn hoe wijn zonder additieven smaakt, om de erkenning dat de historiek van natuurwijn eeuwen terug gaat, in tegenstelling tot de korte geschiedenis van conventionele wijnen, waarbij schadelijke chemicaliën, pesticiden en bewaarmiddelen jammer genoeg te vaak de hoofdrol spelen.

De ontdekking van natuurwijn zorgde voor een volledige bekering van Hugo. Zijn diepe duik in de materie, en dat hoef je niet letterlijk te nemen, leidde zelfs tot het grotendeels verkopen van zijn gedurende een half leven verzamelde wijnkelder conventionele wijnen.

Natuurwijn overtuigde hem met zijn rijkdom aan smaak.

 

_DSC4845

Met a taste affair kies je dus voor smaak, én voor duurzaamheid. Want die rijkdom aan smaak is een rechtstreeks gevolg van de natuurlijke aanpak waar onze wijnmakers elke dag opnieuw overtuigd en gedreven voor kiezen.