a taste affair wil overtuigen.

Overtuigen om bewust te kiezen voor NATUURWIJNEN gemaakt door eigenzinnige wijnbouwers die garant staan voor kleinschaligheid en puur vakmanschap. Wijnbouwers die streven naar kwaliteit van bodem en druiven. Druiven geteeld in biologische of biodynamische wijngaarden vol leven waarvan de oogst door middel van authentieke productiemethodes leidt tot smaakvolle wijnen. Smaakvolle wijnen met spontane gisting, zonder toevoeging van (of een minimum aan) additieven.

Laat ons assortiment van ruim 300 natuurwijnen je overtuigen. Je proefglas staat klaar!

Ook voor een mooie selectie ARTISANALE BIEREN, natuurlijk en smaakvol, ben je bij ons aan het juiste adres. Het gamma van “Ceci n’est pas une bière”, speciaal voor ons gebrouwen, bestaat uit een Saison, een Triple en een Stout. Je vindt bij ons ook bieren van Brasserie du Pays Flamand en Brouwerij 3 Fonteinen.

Kom vooral zelf onze pure smaken ontdekken in onze winkel te Gent of bestel via onze webshop!

#atasteaffair

#naturalwine #realwine #vinnaturel #vinvivant #purjus #natuurwijn

#choosewisely #drinknatural

 

Adres:

Voorhoutkaai 13 – B 9000 Gent (Portus Ganda – regio Dampoort)

Gratis parkeerplaatsen vlak aan de winkel of betalend op de Voorhoutkaai.

Openingsuren:

Donderdag, vrijdag en zaterdag: van 14u tot 18u

LET OP! Elke laatste zaterdag van de maand is de winkel gesloten. Tijdens de grote vakantie (juli en augustus) zijn we alle zaterdagen gesloten.

Op afspraak:

Maandag en dinsdag ben je welkom op afspraak. Neem vrijblijvend contact op met Els D’Haene (+32 (0)477 84 77 59 – els@atasteaffair.com) voor meer informatie. 

A Taste Affair Wineshop Gent

Winkel Gent